Teemapäev jagab teadmisi hüperaktiivsetega toime tulekuks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam kibelevad lapsed täispumbatavatele batuutidele hüppama ja ronima.
Kõige enam kibelevad lapsed täispumbatavatele batuutidele hüppama ja ronima. Foto: Kristo Kivisoo

Järva maavalitsus ja Eesti lastefondi koostöös toimub kordus-teemapäev, mis jagab teadmisi aktiivsus-ja tähelepanuhäirega lastega toime tulekuks.

Haridus-ja sotsiaalosakonna juhataja Inge Mihkelsaar ütles, et 23.septembril toimunud esimesel teemapäeval oli osalejaid rohkesti ning kohad täitusid kiiresti. Neid, kellele tuli juba registreerudes ära öelda, oli tema sõnul 30 ringis. 

Uuesti toimub teemapäev „Aktiivsus- ja tähelepanuhäirega (ATH) laps meie keskel" 16. oktoobril algusega kell 15.00 Paide Avatud Noortekeskuses(Lai 33, Paide).

Osalejaiks on  oodatud õpetajad koolidest ja lasteaedadest, sotsiaalpedagoogid, lapsevanemad, pereliikmed, kasuvanemad ja kõik teemast huvitatud inimesed. "Kuna ATH laste puhul on oluline haridusasutuse ja kodu koostöö, loodame,  et võimalikult palju osaleks lapsevanemaid," täpsustas Mihkelsaar.

Eelregistreerimine teemapäeval osalemiseks e-posti aadressil inge.mihkelsaar@jarva.maavalitsus.ee 11.oktoobriks 2013.

esmaspäeval toimunud teemapäeval lepiti kokku, et aktiivsus- ja tähelepanuhäirega laste vanematele alustavad tugirühmad tööd Paides ja Türil.

Paides  toimub tugirühma esimene kokkusaamine 28. oktoobril kell 17.30-19.00 Kesk-Eesti Noorsootöö Keskuses (Lai 33, Paide) (Info Marie Maarend, mmaarend@gmail.com, 5553 0598).

Türil 11. novembril  kell 18.00-19.30 Türi kultuurikeskuses (Info Rita Laur-Reinumägi, ritaliis@hot.ee, 5663 1227).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles