Parimad lahendused lõimivad aineid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi majandusgümnaasiumi õppealajuhataja Maili Roosme keerutab tantsupõrandal õpilastega võidu.
Türi majandusgümnaasiumi õppealajuhataja Maili Roosme keerutab tantsupõrandal õpilastega võidu. Foto: Kristo Kivisoo

Konkursi «Eestimaa õpib ja tänab» korraldajad palusid konkursi Järva maakonna komisjonil välja tuua ka maakonna haridustöötajate häid kogemusi.

Kuueliikmeline komisjon valis 5. oktoobril Vanemuise kontserdisaalis toimuvale pidulikule vastuvõtule esitamiseks kolme õpetaja kogemused.

Paide Gümnaasiumi klassiõpetaja Siiri Sitska puhul toob komisjon välja, et tegemist on professionaalse ja väga eestimeelse pedagoogiga. «Siiri Sitska on kogenud II kooliastme õpetaja, pedagoog-metoodik, kes kasutab palju õuesõppe võimalusi,» seisab komisjoni otsuses. Samuti tõstavad komisjoni liikmed esile, et Sitska peab väga oluliseks õpilastel praktiliste oskuste omandamist ning tütarlastel eestluse ja naiselikkuse kasvatamist. Seda võimaldab tema eestvedamisel 2000. a koolis kodutütarde rühm "Paepiigad". Kooli kodutütred on korduvalt esindanud Järvamaad vabariiklikel üritustel kui Järvamaa parim rühm. Siiri Sitska on valitud korduvalt Kodutütarde Järva ringkonnavanemaks, on autasustatud mitmete teenetemärkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles