Poodidesse tuleb jälle Kelluke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A. Le Coq Tartu õlletehas toob jälle turule Kellukese limonaadi. See on ainulaadne sidrunimaitseline karastusjook, mille retsept töötati samas tehases välja juba 1965. aastal.

Aprilli algul poodidesse jõudev Kelluke on valmistatud tavaretsepti järgides ja maitseb täpselt nii nagu 41 aastat tagasi. Limonaad tuleb müüki poole– ja poolteiseliitristes plastpudelites.

Uuendatud kileetiketil on nüüdki ära tunda kunagisele Kellukesele iseloomulik värvikiri.

A. Le Coq Tartu õlletehase juhi Tarmo Noobi ütlust mööda hakkab tehas Kellukest jälle tootma, sest kauaaegseid lemmiktooteid saadab ka praegu turul suur edu. «Kellukese limonaad on paljudele eestlastele karastusjoogi sümbol ja lapsepõlvemälestus, mida soovitakse jagada ka oma lastega,» põhjendas ta.

Kuivõrd karastusjooke tarbitakse kõige rohkem kevadel ja suvel, on Noobi meelest loomulik, et tootesortimendi laiendamine leiab aset just praegu. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles