Vargamäe tõstjad võidutsesid Lätis

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Talu püstitas  Klaipedas toimunud võistlusel kehakaalus kuni 56 kg kolm uut maakonna rekordit.
Kalle Talu püstitas Klaipedas toimunud võistlusel kehakaalus kuni 56 kg kolm uut maakonna rekordit. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Lätis Salduses olnud tõstevõistlustel olid SK Vargamäe sportlased heas hoos ning noppisid poodiumikohti kolmes vanuserühmas.

Spordiklubi Vargamäe treener Ahti Uppin ütles, et ainsana polnud järvalastel poodiumile asja U15 vanuserühmas. Seevastu U17-s ta esialgu esikohta ei lootnudki, ent võistluse lõppedes selgus, et just selles vanuserühmas oli Kalle Talu (270 sp) võidumees ning kolmas koht kuulus Mati Karbusele (228 sp). «Üllatus oli suur ja mõtlesime, kas tõesti ei jagunud lätlastel ja leedukatel võidujanu,» tunnistas Uppin.

Neidudest võitis absoluut­arvestuses Ave Bombul (187 sp), esikoha sai ta ka kuni 63 kg kaalunute  hulgas. «Kahju, et rebimises jälle tulemust ei tulnud, Ave tõukas kaks katset ja tagas juba sellega endale üldvõidu,» arutles Uppin. «Ent jõudu on vaja hoida Tallinnas tulevateks Euroopa juunioride meistrivõistlusteks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles