Kolm mahetalu ootavad külla linnanoori

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rätsepa talu pererahvas Meeli ja Raivo Seepter kutsusid ka kevadel  linnainimesi maale peenraid tegema ja istutama sinna mida soovitakse.
Rätsepa talu pererahvas Meeli ja Raivo Seepter kutsusid ka kevadel linnainimesi maale peenraid tegema ja istutama sinna mida soovitakse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalapärast saavad noored huvilised maitsta Järvamaa mahetaludes kitsepiimast toodangut, teada permakultuuridest ja mekkida suhkrupeedist maiust.

Esmakordselt korraldatakse tänavu noortele suunatud mahepõllumajanduse õppepäeva, millega projektijuht Merili Jürisoo sõnul soovitakse  kokku viia mahepõllumajandusest hoolivad ja selles vallas tegutsevad asjatundjad ning väheteadlikumad, kuid teema vastu huvi tundvad noored.
Projekti „Mahepõllumajandus noortele“ õppepäev Järvamaa mahetaludes toimub 21. septembril. Sellele on oodatud osalema noored vanuses 15-30 eluaastat.

Oma tegemisi tutvustavad Kalamatsi meierei Esna külas, Miku talu Köisi külas ja Rätsepa talu Müüsleri külas. Taludes tutvutakse nende  tegevuste ja toodanguga ning võetakse osa talutöödest.

Ettevõtmine on osalejatele tasuta ja sellel oodatakse Jürisoo sõnul osalema ennekõike linnanoori.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles