Poisid loobivad autosid kividega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on tehtud Paides Pikal tänaval, kus sel nädalal loopisid poisid autosid kividega.
Foto on tehtud Paides Pikal tänaval, kus sel nädalal loopisid poisid autosid kividega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mõni päev tagasi loopisid poisikesed kividega autosid Paides Pikal tänaval, paar nädalat tagasi lendas kivi poisi käest autoukse pihta Prääma teel.

Paides Rüütli tänavas elav Marika Norma sõitis kolmapäeva õhtul seitsme paiku mööda Pikka tänavat kodu poole, kui märkas Grossi poe läheduses poisikesi kividega autosid loopimas. «Minu ees sõitev auto oleks peaaegu pihta saanud ja tema järel sõitsin mina,» meenutas ta. «Hirmuga mõtlesin, kas saavad nüüd minu autole pihta või mitte.»

Et tänav oli ühesuunaline, keeras Norma kodutänavale ja sõitis uuesti samale teele, kus poisid kive viskasid. «Suuremal poisil oli juba käes väga suur kivi ja ta oli uuesti valmis sellega minu autot viskama, õnneks sain akna ruttu lahti ja hakkasin poistega rääkima,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles