Lasteaed õpetab robootikat

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnev on ise proovida ja ka lihtsalt vaadata. Kolmekesi aru pidades said Sheril (paremalt), Alissa ja Klaarika tuuleveski tööle.
Põnev on ise proovida ja ka lihtsalt vaadata. Kolmekesi aru pidades said Sheril (paremalt), Alissa ja Klaarika tuuleveski tööle. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

PAIde lasteaia Päikesepai rühma lapsed õppisid neljapäeval tegema tuuleveskit, millel tiivad ka põrinal pöörlevad. Õpetaja Moonika Vene lubas, et edaspidi meisterdavad nad ka krokodille.

Legoklotsidest valmistatud asjade «elluäratamist» saavad esialgu PAIde lasteaia hoolealused viieaastastest alates proovida Tiigrihüppe sihtasutuse ja MTÜ Robootika programmis LEGO WeDo vahendusel.

Lasteaia direktor Eda-Mai Tammiste selgitas, et Päikesepai rühma õpetajad käisid märtsis robootika koolitusel, kirjutasid pärast seda motivatsioonikirja ja jäid tulemusi ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles