Harrastusteatrite riigifestivali sõelale jäi ka järvalasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide huviteater läheb Viljandisse riigifestivalile märtsis esietendunud tükiga «Kas Kongos on tiigreid?». Lavastaja Erich Einstein (vasakul) ja Janek Reedi olid Järvamaa näitemängupäeval parim trupp ja külateatrite festivalil Väike-Maarjas parimad lavapartnerid.
Paide huviteater läheb Viljandisse riigifestivalile märtsis esietendunud tükiga «Kas Kongos on tiigreid?». Lavastaja Erich Einstein (vasakul) ja Janek Reedi olid Järvamaa näitemängupäeval parim trupp ja külateatrite festivalil Väike-Maarjas parimad lavapartnerid. Foto: Tiiu Saarist

Harrastusteatrite liit andis teada, et on välja valinud trupid, kes hakkavad  täitma harrastusteatrite riigifestivali programmi tuleva aasta 10.–12. jaanuarini Viljandis.

Ülesastujaid on 13, nende seas ka Paide huviteater lavastusega «Kas Kongos on tiigreid?» ja Alburahva Teater lavastusega «Hüvasti, mereröövel!».

Albu teatri lavastaja Tiit Tammlehe teada on trupid festivalile esinema kutsutud videote põhjal teist korda. «Hüvasti, mereröövlit!» on Tammleht koos Aire Pitkiga Eesti eri paigus jõudnud mängida üheksa korda, nii et sissemängitud lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles