Kodutütred hakkavad fotosid jahtima

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Kaitseliit

Homme, 14. septembril on Järva-Jaani alevikus Järvamaa kodutütarde fotojaht.
Järva-Jaani kodutütarde rühmavanem Tene Metsma lausus, et jahti hakkavad pidama 6-12liikmelised tiimid, mängule on ennast registreerinud 12 meeskonda kaheksakümne osalejaga. Lisaks kodutütardele võtavad mängust osa veel kodutütarde sõbrad, tuttavad ja noortejuhid.

Fotojaht on mäng looduses, mille eesmärgiks on leida kaardi ja paberfotode abil alevikus üles erinevad kohad ning pildistada samas kohas võimalikult loominguline foto. Pildile peavad jääma ka meeskonnaliikmed. Iga paberfoto peal on vihje, mis on selle koha teema. Mida julgem, leidlikum ning fantaasiarikkam on tiim, seda kaasakiskuvam ja humoorikam on hiljem fotode vaatamine suurelt ekraanilt.
Metsma lausus, et fotojahil osalemine annab igale kodutütrele järgukatse sooritamiseks praktilisi oskusi kaardi tundmisest, meeskonnatööst, teadmisi maakonnast ning kindlasti arendab selline seiklus ka noore inimese loovust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles