Legendaarne paaripanija lahkub maavalitsusest

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 aasta jooksul on Marika Martin paari pannud tuhandeid noorpaare. Edaspidi ta enam abielutunnistusi ei väljasta, kuid jätkab tseremooniatega.
30 aasta jooksul on Marika Martin paari pannud tuhandeid noorpaare. Edaspidi ta enam abielutunnistusi ei väljasta, kuid jätkab tseremooniatega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Korduvalt Eesti parimaks paaripanijaks valitud ja tuhandetele noortele abielusõrmuse ulatanud Järva maavalitsuse perekonnaseisuosakonna juhataja Marika Martin kaotab riigi kokkuhoiupoliitika tõttu töökoha.

1. detsembrist pole Järva maavalitsuses enam perekonnaseisuosakonda. Selle juhataja Marika Martin on otsustanud, et sellega lõppeb ka tema riigitöötaja karjäär ja ta hakkab ise endale tööd pakkuma. «Ametnikutöö saab sellega läbi, kuid mitte see töö, mille järgi mind tuntakse,» lisas ta.



Martin selgitas, et kuigi edaspidi ta abielutunnistust enam ei väljasta, siis paaripaneku tseremooniat tohib ta eraettevõtjana teha küll. «Ma ei jää mingil juhul seisma, käed rüpes, vaid võtan muutust kui suurepärast võimalust elus veel uus peatükk pöörata,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles