Tuletõrjespordi mängude võite jagus ka Järvamaale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Päästeamet

Täna Türi linnastaadionil toimunud IV koolinoorte tuletõrjespordi mängude vanusegruppide esikohad võtsid Türi põhikool, Pärnu-Jaagupi gümnaasium ja Koeru keskkool. Kokku osales võistlustel 264 koolinoort üle Eesti.

Neljandate klasside võistkonnad selgitasid parimad tuletõrjespordi teatejooksu ja tuletõrjeolümpia kokkuvõttes. Võitjaks tuli Türi põhikool, kes oli parem mõlemal alal. Järgnesid Paide gümnaasium ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium.
Vanemate klasside esindajad võistlesid tuletõrjespordi ringteatejooksus ja mootorpumbaga hargnemises. 8. klasside võitjaks tuli mõlemad alad võitnud Pärnu-Jaagupi gümnaasium. Teise koha sai Vastseliina gümnaasium ja kolmanda Kihnu kool. 11-ndate klasside parim oli Koeru keskkool, Orissaare gümnaasiumi ja Paide gümnaasiumi ees. Eriti põnevaks kujunes vanemate klasside mootorpumba hargnemine, kus esikolmikut jäi lahutama vaid 0,27 sekundit.
Võistlused viidi läbi Paide Vabatahtliku Tuletõrje Seltsi, Päästeameti Lääne päästekeskuse ja Eesti Tuletõrjespordi Liidu koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles