Sõbralikult suhelda on parem

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi koolikiusamist esines ka paarkümmend aastat tagasi, siis toona sellest eriti avalikult ei räägitud. Tänapäeval on mõtteviis õnneks muutunud ja nii käib ka Paide politseijaoskonna noorsoopolitseinik Malle Hermanson koolides sellel teemal loenguid pidamas.
Kuigi koolikiusamist esines ka paarkümmend aastat tagasi, siis toona sellest eriti avalikult ei räägitud. Tänapäeval on mõtteviis õnneks muutunud ja nii käib ka Paide politseijaoskonna noorsoopolitseinik Malle Hermanson koolides sellel teemal loenguid pidamas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Suvi on läbi ja lapsed koolis tagasi. Nende hulgas palju uusi õpilasi, kes tihtipeale on pärit väiksematest maakoolidest.

Uue kooli ja kaaslastega harjumine võtab aega ning üsna paljud neist pannakse kohe proovile. Naginat võib tekkida juba ka aastaid ühes kassis käinud kaaslaste vahel.

Kahjuks ei saa tänapäeval koolivägivallast üle ega ümber ning üha rohkem jõuab avalikkuse ette teemaga seotud juhtumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles