Uus telefoniühendus põhjustas ehmatust

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik Postimees

Mitmed kliendid on Eesti töötukassa Järvamaa osakonnale tunnistanud, et tuttava hääle asemel telefonis automaatvastajat kuulda oli algul ehmatav, ka oli võõristav teada kõne salvestusest.
Eesti töötukassa läks internetipõhisele telefoniühendusele üle augusti keskpaigas. See uus tehniline lahendus on kasutusel koostöös Elioniga ja aitab klienditeenindust tänapäevastada.

Järvamaa osakonna juhataja Eha Tasang selgitusel tõi kasutusele võetud kõnekeskus kaasa naishäälega automaatvastaja, kes teavitab, kuhu on helistatud ja et parema teeninduse huvides kõne salvestatakse. «Arusaadavalt võis selline algus ehmatada. Nii oli kõne lõpetamisi ikka mitmeid ja tuldi ka kohapeale küsima, mis meil toimub. Ei mõistetud kõne salvestamise vajadust ja peeti ka helistamist pikkuse tõttu minevat kallimaks,» lausus ta.

Tasang märkis, et tegelikult on uuest süsteemist võita nii töötukassa külastajal kui ka töötajatel, sest segadusi helistamise aja ja selles öeldud sõnumi tõlgendamises saab kahe kuu jooksul üle kontrollida.
Samuti tuleb mitme varasema numbri asemel meeles pidada nüüd vaid üht: 385 9160, mille pealt ühendatakse helistaja kellega tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles