Loominguvõistlus suunab nobenäppe ohutusele mõtlema

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Päästeameti Lääne päästekeskus korraldab loominguvõistluse sokikudumises.

Päästeameti Lääne päästekeskuse Ennetustöö büroo juhtivspetsialisti Katrin Zagorski sõnul on seekordse loominguvõistluse sihtrühmaks eakad.  Loominguvõistlusel võivad osaleda nii eakate klubid ja kui ka koduseid vanemaealised nobenäpud. "Soovime nende mõtted koduse tuleohutuse peale viia," selgitas Zagorski. "Kui mõtlen oma vanaema peale, siis lapsepõlvest meenub vanaema sügisõhtuse tegevusena ikka ja jälle just soki kudumine" Zagorski ütlust mööda ajendas just see korraldama vanemaealistele loomingulisusele suunatud sokikudumisvõistlust.

Zagorski tuletas meelde, et seni on loominguvõistlused olnud suunatud pigem nooremale sihtrühmale ning eelnevate konkursside kaudu on korraldajad saanud palju joonistusi, luuletusi, fotosid, lühifilme ja muudki. "Vanemaealised üldjuhul avalikkuse tähelepanu suurel hulgal ei pälvi," põhjendas ta eakate kaasamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles