Sügislaada uut asukohta saatis menu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval peeti Türil 28. sügislaata, mis senise Kooli pargi asemel leidis uue asukoha kultuurimaja parklas. «Pargis tehti sel ajal ehitustöid, seega pidime uue paiga leidma,» põhjendas korraldaja, Türi aianduse ja mesinduse  juhatuse esimees Liivi Lohvart. «Tegu oli 28. sügislaadaga ja paljudel müüjatel on Kooli pargis oma igaaastane plats tekkinud, nüüd pidid nii korraldajad, kauplejad kui ka ostjad vanadest harjumustest üle olema.»

Lohvarti hinnangul kulges kõik siiski kenasti ja hoolimata laadaeelsest hirmust kuulis korraldusmeeskond nii kauplejatelt kui ka huvilistelt head vastukaja. «Kultuurimaja parklas oli väga palju avarust, Kooli pargis on puude all üsna pime olnud,» märkis ta

Sügislaata korraldaval Türi aianduse ja mesinduse seltsil on hea meel, et tänavu oli rohkelt käsitöö, istikute ja aiasaadustega kauplejaid, keda Lohvarti andmetel oli kokku 160. «Kartsime, et osale müüjatele ei saa me tagada elektrit, mistõttu ütlesime kohad ära. Tagantjärele tarkusena oleks võinud muidugi kõik kohale tulla,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles