Ettevõtlikkust saab kujundada kui mõttelaadi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaani kooli juht Sirje Pehk saab võimalusest koos kooliperega innustada õpilastes ettevõtlikku mõttelaadi jõudu sedavõrd, et ootab lausa põnevusega, mida uus kooliaasta toob.
Järva-Jaani kooli juht Sirje Pehk saab võimalusest koos kooliperega innustada õpilastes ettevõtlikku mõttelaadi jõudu sedavõrd, et ootab lausa põnevusega, mida uus kooliaasta toob. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel aastal innustati koolijuhte ja õpetajaid järgima ettevõtliku kooli ideed, tänavu kutsutakse õpilasi osalema ettevõtlikkusideede konkursis ja arenguprogrammis ENTRUM.

Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Saima Piisner tunnistas, et eelmisel aastal koolidele tutvustatud ettevõtliku kooli idee proovimiseks tuleb eelkõige muuta koolijuhi mõttelaadi.

Järvamaa koolijuhid ja õpetajad tutvusid programmiga Ida-Virumaal Mäetaguse ja Illuka koolis ning Avinurme lasteaias, kus nad vestlesid sealsete juhtidega, tegid ringkäigu koolides ja lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles