Tublid mehed saavad kiita

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kopliste
Andrus Kopliste Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kareda valla haridus-ja kultuurikomisjon kuulutas välja konkursi «Kareda valla Õige Mees 2013». Ettepanekuid tublide meeste tunnustamiseks ootab komisjon 20. septembrini.

Konkursi statuudi kohaselt omab Õige Mehe kandidaat registreeritud elukohta Kareda vallas, on hakkama saanud millegagi, millest on kasu kogu Kareda valla rahvale, on suutnud jätta oma jala- või käejälje Kareda valla minevikku, olevikku või tulevikku. Samuti on oluline, et selle mehe tegevus oleks Kareda vallale juurde toonud tuntust ning vallarahvas võiks tema töö või loominguliste saavutuste üle uhkust tunda.

Kandidaate võivad esitada kõik – nii eraisikud, ettevõtted kui ka asutused ja külaseltsid. Esitaja ei pea olema Kareda valla elanik või ettevõtja. Kareda valla sekretär Terje Kuusmann rõhutas, et kandidaadi nimi koos lühikese põhjendusega ning saavutuste/tegevuse kirjeldusega peab jõudma Kareda valda 20. septembril hiljemalt kell 17.00. «Oluline on lisada juurde ka esitaja nimi, sest anonüümseid kirju komisjon arvesse ei võta,» lisas Kuusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles