Talutooted panid sõidukid peatuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Altmets (vasakul) ja Elle Russak panid eile müügileti Tallinna–Tartu maantee äärde. Esimesi müügipäevi kuni sptembri lõpuni nimetab Altmets turu-uuringuks. «Vaatame, kuivõrd on huvi talutoodete vastu,» lausus ta.
Kaie Altmets (vasakul) ja Elle Russak panid eile müügileti Tallinna–Tartu maantee äärde. Esimesi müügipäevi kuni sptembri lõpuni nimetab Altmets turu-uuringuks. «Vaatame, kuivõrd on huvi talutoodete vastu,» lausus ta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal esimest korda avatud talutoodete müük Koigi vallas Tallinna–Tartu maantee sajandal kilomeetril käivitus hoogsalt.

Ettevõtmise eestvedaja Kaie Altmetsa selgitusel möödus esimene katsetus, kolm teeäärse müügi päeva edukalt. «Kõige parem päev oli laupäev, kus edaspidi kavatseme olla avatud pikemat aega,» lisas ta.

Rohkem peatusid Koigi bussipeatuse lähedases müügikohas Tallinna poole sõitvad autod, kel on Altmetsa hinnangul autorongist välja sõita lihtsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles