Kontserdisari jõuab Eivere mõisa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivere mõis
Eivere mõis Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel nädalal jätkab agentuur Corelli Music juba viieteistkümnendat aastat aset leidva suvise heategevusliku kontserdisarjaga «Eesti mõisad 2013». Kontserdid on 25.–28. juulini. Järvamaal saab kontserti kuulata homme kell 18 Paide vallas Eivere mõisas.

Korraldajate ütlust mööda ühinevad selles omapärases kontserdisarjas arhitektuur, muusika, ajalugu, metseenlus, mõisaromantika ja kunstipärand, mis kõik seondub ka käesoleva kultuuripärandi aastaga. Sari on alates 1999. aasta suvest tutvustanud 58 mõisat üle Eesti ja toetanud igal aastal üht väikest mõisakooli, -hooldekodu või -lastekodu.

Sarja peaesineja on algusest peale olnud barokkansambel Corelli Consort. Korraldajad lubavad, et juulis saab nautida kava, mis on tõeline «crème de la crème» muusikagurmaanidele. Mõisate ballisaalides pakuvad imekaunist barokkmuusikat Hongkongis sündinud ja läbi USA Eestisse jõudnud kontratenor

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles