Remonditööd panevad rongidki seisma

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar/ Postimees

Edelaraudtee annab teada, et seoses Eesti Raudtee taristul toimuva remondiga on 15. kuni 21. juulini suletud rongidele ligipääs Balti jaama ajavahemikus 9 -16.10 ning sellel nädalal toimetavad reisijaid Balti jaamast Ülemiste ja Tallinn-Väikse jaamadeni asendusbussid.

Bussid väljuvad 15 minutit sõiduplaanist varem ning saabuvad samavõrra hiljem.Busside peatumiskoht Balti jaamas on tähistatud jaamahoonega külgnevas trollipeatuses „Balti jaam“. Ülemistel peatuvad bussid ooteplatvormi kõrval asuvas bussipeatuses ning Tallinn-Väikses jaamahoone esisel platsil. Kehtivad tavapärased Edelaraudtee sõidupiletid ja -soodustused.

Ülemiste suunal mõjutab katkestus viit reisi päevas ja Tallinn-Väike suunal kümmet reisi. Tavapärane rongiliiklus taastub alates 22. juulist.Ülemiste ning Tallinn-Väikse jaamadest edasi toimub diiselrongide liiklus graafikujärgselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles