Jalgsi ja rattaga liigelda muutub üha turvalisemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KiirWarren.KL OÜ töömehed paigaldasid eile Järva-Jaani jalg-ja jalgrattateel liiklusmärke. Pildile on jäänud Marko Viitla.
KiirWarren.KL OÜ töömehed paigaldasid eile Järva-Jaani jalg-ja jalgrattateel liiklusmärke. Pildile on jäänud Marko Viitla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile keskpäeva paiku seisis Järva-Jaanis Olerexi tankla juures kollaste vilkuritega auto. Osaühingu KiirWarren.KL töömehed paigaldasid kergliiklusteele viimaseid liiklusmärke.

Kuna töömehed uskusid töödega õhtuks valmis saavat, on tänasest ligi poolteisekilomeetrine kergliiklustee Järva-Jaanis valmis. Eile lõuna ajal siseministeeriumi ja valla rahastusel valminud teel liiklemist veel ei toimunud, küll aga leidis kasutust Pikale tänavale maanteeameti rajatud  220 meetrit kõnniteed.  

Nädalajagu tagasi valmis jalg- ja jalgrattatee ka Aravete aleviku vahel. OÜ Aravete Agro kontori eest saab nüüd mööda kõnniteed kultuurimaja vastas oleva parklani. Töid rahastas maanteeamet. Ambla vallavanem Rait Pihelgas andis teada, et teise etapina on kavas rajada kergliiklustee Maarjamõisa elurajoonini. Pihelga ütlust mööda jätkuvad praegu läbirääkimised maanteeametiga, sest vald üksi tee rajamiseks kuluvat ligi veerand miljonit eurot välja käia ei suuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles