Järvamaa neidude laul kõlab Slovakkias

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Kolmapäeva hommikul alustas Järvamaa tütarlastekoor sõitu Slovakkia pealinna Bratislavasse, et osaleda V Rahvusvahelisel noorte muusikafestivali konkursil.

Festivalil esinevad andekad noored üle kogu maailma ning osalejate jaoks on see suurepärane muusikaline ja kultuuriline kogemus. Ka on Bratislava tuntud kui muusikalinn, lisaks on linn rikas kultuuri- ja kunstipärandi poolest. Täiendava võimalusena pakutakse kooridele esinemisvõimalusi kirikutes ja kontserdisaalides ning osaleda ekskursioonidel vanalinnas ja külastada veeparki.
Tütarlastekoor astub lavale 12. juulil, võisteldes kahe erineva kavaga. Hommikupoole lauldakse lastekooride ja pärastlõunal folk-kooride kategoorias. Võistlustulemused tehakse teatavaks 13. juuli õhtul.

Järvamaa tütarlastekoor tegutseb alates 2009. aastast ning ligi 40liikmelise kollektiivi dirigendid on Tiiu Schüts ja Anne Toomistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles