Purjus bussijuht võeti roolist maha

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja.

Lääne prefektuuri politseinikud pidasid täna hommikul Järvamaal kinni liinibussi juhi, kelle tuvastati alkoholitarvitamise tunnused.

Täna hommikul kella 7 ajal pidasid politseinikud Tallinna-Rapla-Türi maantee 94. kilomeetril kinni liinibussi juhtinud 52-aastase Valduri, kellel tuvastati alkoholitarvitamise tunnused. Bussijuhi suhtes alustati väärteomenetlust ning bussis viibinud kolmele reisijale kutsuti sõidu jätkamiseks teine juht.

Paide politseijaoskonna juhi Üllar Küti sõnul suhtub politsei sellistesse juhtumitesse äärmise tõsidusega. „Antud juhul pani juht ohtu enda, kaasliiklejate ja bussis reisivate inimeste elu ning ohutuse. Tuletame inimestele siinkohal meelde, et sellises olukorras tuleks pisemagi kahtluse korral ka reisijatel endil politseile võimalikust joobes juhist teada anda,“ ütles Kütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles