Pildile püütud California-õhustik viib suursaadiku vastuvõtule

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale selle, et 1950ndate Cadillaci roolida on mõnus, meeldib Aile Kaasikule ka end tolle aja stiilis riietada ja meikida. Pildil näha oleva kleidi on ta õmmelnud ise, soengu ja meigi on teinud selle tarvis Mari Kirss. Põhjaka mõisa juures poseerib ta fotograaf Krista Kattelile.
Peale selle, et 1950ndate Cadillaci roolida on mõnus, meeldib Aile Kaasikule ka end tolle aja stiilis riietada ja meikida. Pildil näha oleva kleidi on ta õmmelnud ise, soengu ja meigi on teinud selle tarvis Mari Kirss. Põhjaka mõisa juures poseerib ta fotograaf Krista Kattelile. Foto: Krista Kattel

Aprillis kuulutas Ameerika Ühendriikide saatkond välja fotokonkursi «California Cool», et leida Eestist tükike Ameerikast. Finalistide hulka pääses ka paidelase Aile Kaasiku foto.

Aile Kaasikust ja tema sümpaatiast vanade Ameerika autode vastu kirjutas Järva Teataja pikemalt mais. Lugu illustreeris ka foto, kus Aile Kaasik poseeris ajastutruus riietuses valge Cadillaci kapotil.

Pilt oli vaid üks osa mahukast fotoseeriast, mis valmis Kaasikul koostöös fotograaf Krista Katteliga ja jumestuskunstniku Mari Kirsiga ning samast seeriast pärit foto saatis ta ka konkursile. Kõik konkursile saadetud pildid olid vaatamiseks saatkonna Facebooki lehel ning enim poolthääli kogunud fototabamused pääsesid finaali.
Ilmselt avaldas just pildile jäänud Cadillac ja Marilyn Monroe stiilis meigitud-riietatud kelmikas juht hindajatele sedavõrd muljet, et nad valisid foto finalistide hulka.

Parimad kuulutatakse välja kolmes vanusekategoorias: kuni 15aastased, 16–21aastased ja vanemad kui 22aastased. Kõik finalistid on koos kaaslasega kutsutud USA suursaadiku Jeffrey D. Levine’i korraldatud Ameerika iseseisvuspäeva vastuvõtule, mis on 4. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles