Külm näpistas juhte ja autosid

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnatingimustes õigustas elektriauto end ka talvel, kinnitab Paide sotsiaaltöökeskuse juhataja Heiki Rosin.  Koduhooldustöötaja Ester Kivinurm on samuti uue auto omaks võtnud.
Linnatingimustes õigustas elektriauto end ka talvel, kinnitab Paide sotsiaaltöökeskuse juhataja Heiki Rosin. Koduhooldustöötaja Ester Kivinurm on samuti uue auto omaks võtnud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevad on toonud tänavatele ja teedele tagasi sinivalged elektriautod, mis paljudes omavalitsustes talvel seisma jäid. Enamasti tehnilistel põhjustel või harjumatust sõidu(eba)-mugavusest.

«Meil ei ole selle autoga õnne olnud,» tunnistas Roosna-Alliku abivallavanem Maret Põder. Vähem kui aasta jooksul on auto käinud mõlema aku vahetuse tõttu garantiiremondis.

Teisel korral lõi tugev tuul ukse tagurpidi vastu autot, kolmandal korral lendas kivi esiklaasi. «Väga lühikese ajaga sai väiksest täkkest korralik pragu,» lisas Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles