Poliitikud lubavad teehoolduse üle võtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laia tänava kõnniteel (paremal) lükatakse lund ja tehakse libedustõrjet linna rahastusel ja kord on majas. Parkali tänavas on see töö kinnistuomanike õlul ja nagu näha, on kõnnitee sama hästi kui läbimatu.
Laia tänava kõnniteel (paremal) lükatakse lund ja tehakse libedustõrjet linna rahastusel ja kord on majas. Parkali tänavas on see töö kinnistuomanike õlul ja nagu näha, on kõnnitee sama hästi kui läbimatu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi kõikide Paide kõnniteede talihoolduse oma õlule võtt tähendab linnale kuni 100 000 eurost lisakulu, on kohalikud poliitikud mõttega päri.

Neljapäevases Järva Teatajas kirjutab Paide linnavolikogu esimees Tarmo Alt, et Paidest võiks saada Eesti esimene linn, kus kõikide kõnniteede talihooldus on linna õlul ja kinnistuomanikud ei pea lund rookima.

Endise Paide linnapea ja linnavolikogu esimehe Kersti Sarapuu ütlust mööda toetab opositsioonis olev Keskerakond mõtet, et linn võtab kinnistuomanikelt üle kohustuse lükata talvel kõnniteedelt lund ja teha libedustõrjet. «Kõik kinnistuomanikud ei pea ka praegu seda tegema ja siis käitume kõigi suhtes võrdselt,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles