Talgupäev toob heakorratööd

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud Karinu mõisa pargis.
Talgud Karinu mõisa pargis. Foto: Erakogu

Kuu enne «Teeme ära!» talgupäeva, 4. maid on Järvamaal kirjas 23 talgupaika ja -tööd. Valdav osa seni teemeara.ee lehel kirja pandud talgutest tegeleb heakorratöödega.

«Teeme ära 2013» Järvamaa koordinaator Argo Loo luges kokku, et enim talguid on kirja pannud Järvamaa suurim omavalitsus Türi vallal – viis.

Koeru valda on registreeritud neli, Paide valda kolm ning Albu, Imavere, Roosna-Alliku ja Kareda vallas on praeguse seisuga kuu aja ärast tulemas kaks talgut.

Koigil, Väätsal ja Järva-Jaanil on kirjas üks talgu. Talguid ei ole kirjas veel Ambla vallal ning Paide linnal. Argo Loo kinnitusel on võimalik talgukohti veel lisada.. Talgulised saavad end Teeme Ära kodulehel kirja panna alates 15. aprillist. Keelatud pole end talgulisena registreerida ka varem, kui juba sobiv talgukoht teada. Üle Eesti on praeguseks kirjas 339 talgut.

Teeme ära korraldusmeeskond alustas ka talgujuhtidele talgupäeva stardipakettide laiali saatmist. Talgujuhile saadetud kastist leiab näiteks mitu paari töökindaid, DVD talgulugudega kui ka juhiseid talgupäeva korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles