Liiklushäireid Roovere teel enam ei tule

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Eelmisel nädalal oli teetööde tõttu Paide–Roovere–Kuimetsa teel liikluseks suletud 1,4 kilomeetri pikkune lõik Väätsa prügila ristist kuni Roovere ristini.

Selle tõttu ei pääsenud ka liini 28 bussid Piiumetsani, vaid pöörasid prügila risti juurest tagasi.
Sel nädalal on musta seguga kaetud teelõik liikluseks avatud, aga kiirusepiirang on seal 50 kilomeetrit tunnis ja massipiirang kaheksa tonni.
Põhja Regionaalse Maanteeameti direktori asetäitja Aivo Salum ütles, et pindamistööd ootavad Lokuta–Roovere teelõigu valmimise taga.

Esmaspäeval oli Lokuta–Roovere 8,7kilomeetrisel lõigul vaikne. Salum selgitas, töid tegev KPK Teedeehituse aktsiaselts oli jäänud hätta materjalide kooskõlastusega ning luba edasi ehitada ei anta enne, kui alumine kiht on tellijale üle antud.
KPK Teedeehituse juhatuse liige Kaupo Kaljuvee avaldas lootust, et paari päevaga on probleemid lahendatud ja töö jätkub.

Ahto Salum sõnas, et kui vähegi võimalik, suunatakse liiklus teetööde jätkudes ümber, sest nii on mugavam tööd teha ja ka tee kvaliteet tuleb parem. «Kui liiklusega peaks tekkima probleeme, kooskõlastatakse kõik nii Järvamaa ühistranspordi keskuse kui ka vallaga,» lisas ta.

Järvamaa ühistranspordi keskuse liinimajanduse spetsialisti Sirje Tuga ütlust mööda polegi suvel sel maanteel bussiliiklust, kui reedene buss Türilt Änarini välja arvata. «Nii et meie ja tee-ehitaja ei tohiks enam üksteist segada,» sõnas ta.
Lokuta–Roovere teelõik peaks valmima 1. augustiks.  (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles