Järvamaa reisisellid vallutavad telekanali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Lipandi juunikuu esimene pool möödus Tallinn–Magadan–Tallinn reisiks ettevalmistusi tehes. Pilt on tehtud Paides päev enne pika reisi algust.
Heiki Lipandi juunikuu esimene pool möödus Tallinn–Magadan–Tallinn reisiks ettevalmistusi tehes. Pilt on tehtud Paides päev enne pika reisi algust. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna õhtul kell 22.25 on reisihuvilistel põhjust keerata teler ETV2 peale, sest algab kümneosaline sari «4 × 4. Magadan».

Sari kajastab automatkajate muljeid eelmisel suvel ligi 27 000 km pika ja 54 päeva kestnud retkest Venemaa teise serva Magadani ja tagasi. Nende seas oli ka järvakate Heiki Lipandi, Heiki Simsoni ja Vahur Aunpuu ekipaaž.

Nüüd, mil varsti möödub reisist aasta, oli Paides autovaruosadega kauplev Heiki Lipand endiselt rahul otsusega reis ette võtta. «Mõte, et peaks midagi sellist kaasa tegema, oli mul juba ammu, kuid talvel mind eriti reisile ei tõmba,» märkis ta.

Avasaade tutvustab reisilisi. Lipandi selgitusel Järvamaa mehed reisisarjas just esireas pole, kuid pikemat kajastust saavad nemadki.

Lipand soovitas ära oodata sarja kuuenda osa, kus tema sõiduvahendiks olev must Toyota Land Cruiser 100 oli jõeületusel uppumissurmale õige lähedal. «Sari on ilusasti tehtud ja huvitav, kuid see on vahest kõige põnevam osa,» sõnas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles