Reformierakond: Järvamaa Haigla peab jätkama senises mahus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviseameti peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe (vasakult), Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp ja sotsiaalminister Taavi Rõivas.
Terviseameti peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe (vasakult), Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp ja sotsiaalminister Taavi Rõivas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Möödunud nädalal Järvamaa Haiglat külastanud Reformierakonna fraktsiooni delegatsioon on seisukohal, et Järvamaa Haigla peaks jätkama tervishoiuteenuste osutamist senises mahus.

Reformierakonna parlamendisaadiku Kalle Jentsi sõnul on sotsiaalminister Taavi Rõivas selgelt öelnud, et ühtegi haiglat ega osakonda keegi jõuga kinni panema ei hakka ning kui haigla suudab tagada ööpäevaringse eriarstivalve, säilib ka ööpäevane kirurgia ja sünnitusabi. Reformierakonna fraktsioon toetab seda lähenemist, kinnitas Jents.

«Reformierakond näeb Järvamaa Haiglal selget potentsiaali Kesk-Eesti tervishoiuteenuse ostuajana ka tulevikus,» ütles Jents. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles