Loe, kes tahavad Järvamaal kiirabiteenust pakkuda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Katrin Roosmaa.
Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Katrin Roosmaa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Terviseameti avalike suhete juht Iiris Saluri teatas, et Mulgi-Järva kiirabi teeninduspiirkonnas kandideerivad tervele teeninduspiirkonnale Tartu Kiirabi, Järvamaa haigla, Viljandi Haigla ja Eldred OÜ.

Uuel lepinguperioodil alates 2014. aastast hakatakse kiirabiteenust osutama kümnes piirkonnas. Terviseameti peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe ütlust mööda on kiirabiteenuste pakkujate valik jagunenud kaheks. «Esimesena jõuti otsustamiseks ette valmistada need piirkonnad, kuhu esitas taotluse vaid üks pakkuja või oli üks taotlus tervele piirkonnale ja teine sama piirkonna mõnele osale. Sellisel juhul ei saa samuti rääkida omavahelisest konkurentsist,» selgitas ta. «Samas Lõuna piirkonnale terviktaotlust ei tehtudki ja nii tuli praegu esitada komisjoni liikmetele vaid Valga- ja Võrumaale tehtud taotlused.»

Kaljumäe lisas, et hiljemalt 15. aprilliks loodab terviseamet jõuda selgusele, kes kvalifitseeruvad teenust osutama, kes mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles