Kohus vaeb Türi tulistamisjuhtumit sügisel

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Tome
Nikolai Tome Foto: Politsei

Pärnu maakohus määras tänasel eelistungil kohtuprotsessi mullu suvel Türil ühe mehe tapnud ja teist haavanud Nikolai Tome üle sügisele.

Kohus määras esimese kohtuistungi Nikolai Tome (33) kriminaalasjas 14. oktoobrile, ütles maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu ERR-i uudisteportaalile.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Tomet mõrvas, tapmiskatses, kehalises väärkohtlemises ja tulirelva ebaseaduslikus käitlemises.

Mullu 27. augustil kell 12.13 sai politsei teate, et Türil aadressil Tehnika 9A oli metallitöötlemisega tegelevas ettevõttes OÜ Avemet Eesti töötanud Tome tulistanud sinna sisenenud meest, kes suri saadud vigastustesse kohapeal. Teine samas firmas töötanud mees sai kergemaid vigastusi.

Politsei pidas tulistamises kahtlustatava Tome kinni kell 23.40 ning kohtu loal ta vahistati.

Tulistamises hukkunud Auris Mäsak on Paide kriminaatalituse juhtivuurija Kalev Orgvee sõnul politseile varasemast tuttav eri kuritegude tõttu.

Kriminaalasja uuris Lääne prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talitus ning uurimist juhtis Lääne ringkonnaprokuratuur. (ERR Uudised)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles