Päinurmest saab osta LED-valgusteid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päinurmes kaupluslao avava ettevõte Indagom OÜ juhatuse liikmed Maarja ja Joni Koivuoja julgustavad tulema oma silmaga valgusteid vaatama.
Päinurmes kaupluslao avava ettevõte Indagom OÜ juhatuse liikmed Maarja ja Joni Koivuoja julgustavad tulema oma silmaga valgusteid vaatama. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Soomes tuntust kogunud kui üks kahest esimesena LED-valgustitega tegelema hakanud spetsialistist Joni Koivuoja avab Päinurmes LED-valgustite kaupluslao.

Joni Koivuoja ütles, et on paari Eestis elatud aasta jooksul kohanud siinsel turul nii palju halba LED-i, et otsustas avada oma poe.

Homme teeb Päinurmes uksed lahti korrusmaja ühte korterisse kujundatud kauplus, kust on osta LED-pirne nii seina, lakke kui ka õue, samuti LED-taskulampe – tootevalikus on ligi pool tuhat valgustit.

Paar aastat tagasi tuli Koigi valda elama perekond Koivuoja, pereisa Joni on Soomes tuntud kui üks kahest esimesena LED-valgustitega tegelema hakanud spetsialistist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles