Sander Laurson

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Annan endast kõik, et kodumängud oleksid korraldatud hästi, et rahul oleksid nii meie kui vastaste fännid, et kõik kulgeks  turvaliselt ja ajakava järgi.

Täpsemaid kodumängudega seotud plaane ei soovi ma  veel avaldada, kuid oleme mõelnud publikumängudele, esinejate kutsumisele ja üldse perepäeva moodi üritustele, nagu oli Starmani vutipidu.

Eeldan, et avamäng tuleb põnev, kus alla ei anta, vaid minnakse lahingusse. Ei tasu karta, et linnameeskonnale kaasa elades tuleb poolteist tundi külmetada, kohapeal saab osta sooja teed ja saiakesi.

Nii nagu olen linnameeskonna suhtes tõsine optimist, olen positiivselt meelestatud ka fännide arvu kasvu suhtes. Eesmärk on seatud 500 järgi, aga kui pealtvaatajaid jääb alla 300, pole ma rahul.

Ootame avamängu ära ning seejärel püüame poolehoidjad kokku kutsuda eesmärgiga teada huviliste arvu, arutada  välismängudele sõitmist. Fännisektorit arendada on klubitöös väga oluline.

Sander Laurson

kodumängude korraldaja-fännikoordinaator

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles