Kiirabi jäämist toetab 2000 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Lõppeva nädala seisuga on Paidesse kiirabi toetavale aktsioonile oma allkirja andnud pisut rohkem kui 2000 inimest.

Paides saab toetusallkirja anda 12 kohas. Kui Paide päästekomando komandopealik Valeri Ivanov nädala alguses neist kohtadest allkirju täis lehed kokku korjas, sai ta toetajate hulgaks ligi 2020 inimest.

Ivanov pidas inimeste sedavõrd suurt agarust igati heaks üllatuseks. Allkirju saab anda ka teistes Järvamaa omavalitsustes, kuid Paides vahekokkuvõtete tegemise ajaks oli Ivanovi teada oma hääled edastanud vaid üksikud omavalitsused.

Enim hääletuslehti edastas Paide Vee tänava apteek. Apteegi juhataja Kai Kimmeli teada olid inimesed toetusallkirju täis kirjutanud kaheksa lehte ja üheksas on täitmisel. Kimmel julges pakkuda, et allkirju oli kokku oma 300-400.

Paide abilinnapea Elena Sapi ütlust mööda on kavas allkirju koguda veel vähemalt järgmise nädala jooksul. Veebilehele www.petitsioon.ee oli eilseks andnud algatuse toetuseks oma hääle 154 inimest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles