Järvalased valisid aasta teoks õendusabi keskuse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna pärastlõunal kuulutasid Järvamaa omavalitsuste liit ja ajaleht Järva Teataja välja konkursi «Järvamaa aasta tegu 2012» võitja. Rahvahääletusel kogus kümnest nominendist enim hääli septembris avatud Järvamaa haigla õendusabi keskus.

Aasta tegu valis tänavu 1046 inimest, õendusabi keskuse poolt hääletas neist 356. Järva Teataja peatoimetaja Merili Nikkolo hinnangul näitas rahvahääletus, et Järvamaa haigla õendusabi keskus on oluline ja kauaoodatud maja väga paljudele järvalastele. «See on ka arusaadav, sest tervis on inimese kalleim vara ja tahame olla kindlad, et kui meie või meie lähedased vajavad abi, saame seda kõige paremal võimalikul moel,»lausus ta.

«Järvamaa aasta teo 2012» laureaat sai kingituseks Türilt pärit käsitöömeistri Liis Pihliku vaiba «Tärkamine».

Esimese ja teise koha vahel käis tänavu tihe rebimine. Teisele kohale tuli Koeru keskkooli «TV 10 olümpiastardi» esikoht, mis kogus 331 häält. Kolmandaks jäi avatud talude päev, mis edestas vaid kahe häälega Järvamaa toidupanka.

Veel olid nominentide seas Paide kultuurikeskuse värskenduskuur, Aravete ja Oisu biogaasijaam, Järvamaa kutsehariduskeskuse uued hooned ja klassid, raamat «Vana kannel X. Paide ja Anna regilaulud», Konesko tuulegeneraatorid ja Järvamaa päevad Ülemiste keskuses.

«Järvamaa aasta tegu» leidis aset juba kümnendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles