Kirjanduspreemiale kandideerib seitse teost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A. H. Tammsaare nimelise Albu valla XXXVI kirjanduspreemia žürii on vaadanud üle eelmisel ja käesoleval aastal ilmunud eesti kirjanike teosed ning soovitab lugeda järgmisi teoseid: Arvo Kull «Vabrik», Meelike Saarna «Jää minu juurde», Marje Ernits «Kui seda metsa ees ei oleks», Urmas Vadi «Tagasi Eestisse», Hedvig Hanson «Jutustamata lugu», Aino Pervik «Proua O imekspanemised», Kristiine Kurema «Liblika lein».

Žürii liige, Albu põhikooli emakeeleõpetaja Enda Trubok märkis, et proosa-aasta on olnud viljakas.

Peale Truboki kuuluvad žüriisse veel Silvi Väinsalu, Sirle Gunin, Irina Poddubnaja, Aune Suve, Kaja Leidtorp, Kalju Kertsmik ja Age-Li Liivak.

 A. H. Tammsaare nimelise Albu valla noorte kirjanduspreemia tööde esitamise tähtaeg on 15. jaanuar. «Nagu ikka, kuulutame võitjad välja 26. jaanuaril Järva-Madisel enne Tammsaare rahvamatka,» lisas ta. «Preemia saab autor kätte Eesti Vabariigi aastapäeval Albu mõisas,» lisas Trubok. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles