Eripära tekitab külastussoovi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Hiiemaa rõõmu ei varjuta ka kiiver. SA Ajakeskus Wittenstein on Põhja-Eesti atraktiivseim turismiobjekt.
Ants Hiiemaa rõõmu ei varjuta ka kiiver. SA Ajakeskus Wittenstein on Põhja-Eesti atraktiivseim turismiobjekt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kõige kaugemad külalised – jaapanlased väisasid neid suvel. Käesoleval aastal on neil olnud üle 15 000 külastaja ning nad on teeninud omatulu üle 120 000 euro.

Paide Vallimäel asuva SA Ajakeskus Wittensteini viis töötajat tähistasid Põhja-Eesti atraktiivseima turismiobjekti tiitlit tööga.

Sihtasutuse juhatuse liige Ants Hiiemaa lubas, et preemia töötajad siiski saavad. «Plaanime Tartu kandis ringi vaadata,» lisas ta.

Hiiemaa tunnistas, et arvestades ajakeskuse arvnäitajaid, ta isegi lootis tiitlit salamisi. Kuigi Hiiemaa kiitis ka ajakeskuse töötajaid, on see tema meelest tunnustus tegelikult kõigile projektiga seotud inimestele.

Turismiprojektide kategoorias tuli teisele kohale Viru tänavas asuv kauplus Hää Eesti Toit, kus teiste hulgas on müügil OÜ Kaks Meistrit Kalamatsi meierei tooted.

Parimad

Põhja-Eesti parimad turismiarendajad

Suurettevõtted:

I Vihula mõis, II Toila sanatoorium.

Väikeettevõtted:

I Viikingite küla, Avinurme Puiduait, Kilplala.

Projektid:

I SA Ajakeskus Wittenstein, II Hää Eesti Toit, III TÜ Narva kolledž.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles