Noored peibutasid üksteist tegevustega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tervishoiukõrgkooli õenduse õppejõud Kristi Puusepp ja üliõpilane Janis Baranin jälgivad Raili Alandi süstimise oskust. «Tuleb hästi välja, nii et järgmisel aastal 1. septembril kohtume,» sõnab Baranin.
Tallinna tervishoiukõrgkooli õenduse õppejõud Kristi Puusepp ja üliõpilane Janis Baranin jälgivad Raili Alandi süstimise oskust. «Tuleb hästi välja, nii et järgmisel aastal 1. septembril kohtume,» sõnab Baranin. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide kultuurikeskuses sai eile pannkooke süüa, süsti teha, püssi lasta ja kopajuhina töötada. Oli Järvamaa karjäärimessike.

Noored ju teavad, et tegutsedes oled sa huvitav, teistele tegevust pakkudes tundub kõik veelgi põnevam ja otse loomulikult toimib hästi ka vana tõde – armastus käib kõhu kaudu.

Nii kutsusid Viljandi ühendatud kutsekeskkooli õpilased Signe Sangernebo ja Mari Kuljus noori oma kooli just pannkookidega. «Kui mitte muud, siis meelde jääme kindlasti, selle eest hoolitseb pannkoogilõhn,» sõnas Sangernebo.

Lõhn levis hästi ja usutavasti oli see ka üks põhjus, miks Viljandi boksi läheduses tungles noori eriti agaralt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles