Uus keskus toetab lastega peresid nõuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli Türi nõustamiskeskuses lahtiste uste päev. Külalistele pakuti kohvi ja suupisteid ning keskuse sotsiaaltöötaja Leeli Rooni (seisab fotol vasakul)  ja projektijuht Tiina Larven (paremal) jagasid teavet edaspidiste plaanide kohta.
Eile oli Türi nõustamiskeskuses lahtiste uste päev. Külalistele pakuti kohvi ja suupisteid ning keskuse sotsiaaltöötaja Leeli Rooni (seisab fotol vasakul) ja projektijuht Tiina Larven (paremal) jagasid teavet edaspidiste plaanide kohta. Foto: Merit Männi

MTÜ Süda-Eesti Sotsiaalkeskus hakkas sellest kuust Türil valla lastega peresid nõustama. Nõustamiskeskus tegutseb Türi kolledži hoone keldrikorrusel.

Ühe eestvedaja projektijuht Tiina Larveni selgitusel on peaeesmärk toetada lapsi ja peresid elus ette tulevate murede murdmisel.

Larveni meelest oli nõustamiskeskust luua hädavajalik. «Kui koostasime äriplaani, selgus, et keskuse pakutavaid teenuseid vajab ligi kakssada Türi valla peret,» põhjendas ta.

Larven lisas, et sealhulgas ei vaja nõustamist mitte ainult need, kes on sattunud majandusraskustesse, vaid abi saavad ka suhteprobleemidega pered, keda nõustab perelepitaja. Abita ei jää üksikvanemadki, kes vajavad nõu, kuidas oma eluga edasi minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles